Societat 27/04/2019

Tancat l'accés a França per una esllavissada a la RN22

A mesura que avancin els treballs es concretarà de manera precisa la reobertura de la carretera

Agència Ana
1 min
Fotografia d'arxiu de la carretera d'accés a França. / ARXIU ANA

Andorra la VellaLa direcció Interdepartamental francesa de carreteres del sudoest (Dirso) ha informat al Govern que l'accés per carretera a França es tancarà aquest dissabte a les 21 hores i romandrà tancat durant els pròxims dies a causa d'una esllavissada al talús de la RN22 a l'alçada del pont de la Mina. D'aquesta manera, l'accés a França per carretera s'haurà de fer per la frontera del riu Runer.

Mitjançant un comunicat, el Govern ha indicat que l'estabilització del talús requerirà una important intervenció que es pot perllongar durant uns quants dies. Tal com s'ha informat des de les autoritats franceses, a mesura que avancin els treballs es concretarà de manera precisa la durada del tancament. Les obres d'estabilització s'iniciaran a partir d'aquest diumenge al matí.

L'esllavissada va tenir lloc durant el matí d'aquest divendres, i fins al moment l'accés per carretera s'ha de dur a terme alternativament, però tenint en compte que l'esllavissada es troba activa, la Dirso ha decidit, per raons de seguretat, tancar temporalment fins a la seva estabilització. En tot moment les autoritats franceses i andorranes han estat i estan en comunicació per fer seguiment de la situació.

stats