Societat 16/10/2019

Teia Moner homenatjarà Joan Brossa en el seu espectacle de titelles 'Embrossa't'

Les sales de festes d'Encamp i el Pas de la Casa acolliran una nova edició del Festival de titelles

Carles Alonso
2 min
Moment de l'espectacle 'Embrossa't'. / T. M.

EncampLes sales de festes d'Encamp i el Pas de la Casa allotjaran el proper cap de setmana una nova edició del Festival de titelles. Tres espectacles: 'Embrossa't', de Teia Moner; 'M'he portat bé', de la companyia Pantomima, i 'Jai, el mariner', de la companyia Zipit, seran els protagonistes durant els dos dies del festival.

El dissabte 19 d'octubre, a les cinc de la tarda, l'espectacle 'Embrossa't' de Teia Moner obrirà, a les cinc de la tarda, el festival a la sala d'actes d'Encamp. A la mateixa hora, però al Pas de la Casa, la representació inaugural anirà a càrrec de la companyia Pantomima sota el títol 'M'he portat bé'.

'Embrossa't' és l'espectacle escollit que portarà a terme una funció doble. Dissabte a les cinc de la tarda a Encamp i diumenge, també a les cinc de la tarda, al Pas de la Casa. L'espectacle de Teia Moner serà un homenatge a Joan Brossa i combina les titelles amb màgia, ombres i dansa. Amb el suport de la Fundació Joan Brossa, el treball de Moner té com a objectiu "transportar l'imaginari de Brossa als nens", segons ha indicat la mateixa autora. Cal recordar que aquest 2019 es commemora el centenari del naixement del poeta i dramaturg barceloní. Aquest espectacle ha estat reconegut amb el Premi Max 2018.

El diumenge, a Encamp, es podrà gaudir de l'espectacle 'Jai, el mariner' de la companyia Zipit i al Pas de la Casa, 'Embrossa't'. A final de cada espectacle, com és habitual a totes les edicions del festival, hi haurà tallers participatius adreçats als més petits de la casa.

Pel que fa a les entrades d'Encamp, es poden comprar a un preu de 5 euros pels adults i l'entrada és gratuïta per a infants i joves amb reserva prèvia. En el cas del Pas de la Casa, com que el públic és només infantil, les entrades són gratuïtes.

stats