Societat 09/11/2020

Els forfets de temporada extraescolars, universitaris i acompanyants, a partir del 10 de novembre

Ski Andorra els posa a la venda amb les tarifes de la temporada passada i estaran disponibles fins al 29 de gener

Ara Andorra
1 min
Les pistes del Pas de la Casa durant el pont de desembre. / ARXIU ANA

Andorra la VellaSki Andorra posa a la venda els forfets extraescolars, universitaris i acompanyants a partir del 10 de novembre i fins al 29 de gener del 2021. Les tarifes es mantenen respecte a la temporada passada i cal recordar que estan subvencionats pel Govern. Així, els preus dels forfets són de 120,98 euros pel forfet extraescolar, 188,44 pel forfet universitari, 178,86 pel forfet acompanyant i 57,37 pel forfet acompanyant per les persones majors de 65 anys.

A més, és la quarta temporada que els infants que ja disposen del forfet de temporades anteriors, poden recarregar els forfets extraescolars en línia a través de la pàgina web d'Ski Andorra. D'aquesta manera, des de l'associació indiquen que es poden evitar desplaçaments, a banda de facilitar el tràmit. En les darreres temporades més d'un 50% dels infants van fer la renovació del seu forfet a través de la pàgina de recàrrega.

Pel que fa al procés de tramitació dels forfets universitaris i els extraescolars destinats als menors de 20 anys estudiant a l'estranger, hi ha hagut un canvi de procediment. Enguany, els estudiants que vulguin comprar aquest forfet han de fer la sol·licitud omplint un formulari a través de la web www.infoeducacio.ad i adjuntar la documentació que acrediti els seus estudis en curs. La petició serà validada pel ministeri d'Educació i Ensenyament Superior a través del correu electrònic en un termini de dos dies laborables. Un cop rebuda la validació, es podrà tramitar el forfet a les oficines d'Ski Andorra.

stats