Societat 20/01/2018

El temporal torna a malmetre el vaixell del Club Nàutic d'Andorra

En aquesta ocasió el vent ha provocat forats al casc i a la coberta, ha trencat el pal central, i ha afectat el balcó de proa

ARA Andorra
1 min
Estat en què es troba el vaixell / CLUB NÀUTIC D'ANDORRA

Andorra la VellaEl Nauticand, el vaixell escola del Club Nàutic d'Andorra, ha tornat a patir els efectes del temporal. En aquesta ocasió ha estat el fort vent que va afectar aquesta setmana algunes poblacions de la costa catalana. El vaixell ha patit forats al casc i a la coberta, se li ha trencat el pal central i ha quedat molt afectat el balcó de proa.

Es dona la circumstància que el Nauticand estava sent reparat després de patir els efectes d'un altre temporal, l'Anna, que va afectar la costa catalana el mes de desembre passat. El fort onatge va provocar danys en la proa i en les fixacions per amarrar el vaixell, que és un 'Bavaria 35 Match' d'onze metres d'eslora. Va caldre treure'l de l'aigua i portar-lo a reparar, que era precisament el que s'estava fent quan una forta ratxa de vent el va tombar i va provocar els danys abans esmentats.

El vaixell, que està amarrat al port de Vilanova i la Geltrú, serveix per fer els cursets de formació que organitza el club, que compta actualment amb més de 400 socis i que va ser fundat l'any 1993.

stats