Societat 05/05/2018

El temps no acompanya l'estrena del Mercat de la Vall

La pluja ha respectat la tarda i ha permès realitzar el primer dels tallers programats per aquest any, una de les novetats de la tercera edició

Ana
1 min
Un moment del taller 'Munta't el drac', el primer que s'ha fet en el marc del Mercat de la Vall 2018. / L. M. (ANA)

Andorra la VellaEl Centre Històric d'Andorra la Vella ha tornat a acollir, aquest dissabte, el Mercat de la Vall, que enguany ja arriba a la seva tercera edició i que té l'objectiu de dinamitzar la zona i donar a conèixer els productes agroalimentaris i artesans del país. Tot i que el temps no ha acompanyat durant el matí, a la tarda ha respectat i s'ha pogut realitzar el taller previst per aquest dia, que és una de les novetats d'aquest 2018, per tal d'atraure més visitants. Cada primer dissabte de mes, coincidint amb l'esdeveniment, se'n realitzarà un. Aquest primer s'anomenava 'Munta't el drac' i ha aplegat un grup d'infants, que han creat el seu propi drac amb taps de suro i altres materials reciclats.

Un total de 18 parades han donat el tret de sortida al primer dissabte del Mercat de la Vall d'enguany. La voluntat dels organitzadors, el comú d'Andorra la Vella amb l'Associació de comerciants del Centre Històric i els Productors Agrícoles i Artesans d'Andorra, és anar incorporant més parades a mesura que arribi el bon temps, amb productes autòctons d'altres territoris propers a Andorra, també, per tal de fomentar contactes amb els productors andorrans.

stats