El tercer premi de la loteria de Nadal somriu Andorra

Un grup de treballadors d'un taller mecànic es reparteixen un dècim del 06914

De nou, la rifa de Nadal ha repartit alegries arreu de l'estat espanyol, encara que també algunes desil·lusions entre aquells que no han estat afortunats. Enguany, una part de la sort també ha arribat fins a Andorra, a través del tercer premi, el número 06914, premiat amb 50.000 euros el dècim.

Els afortunats han estat una desena de treballadors d'un taller mecànic del Principat, que s'havien repartit entre tots un dècim d'aquest número. El va comprar un dels mecànics a Barcelona, a l'administració de Diagonal Mar, que ha venut 41 sèries del 06914. Cada any, amb les propines que els deixen els clients, es gasten 200 euros amb la loteria de Nadal. Compren 10 dècims diferents, cada un acabat amb una terminació (del 0 al 9) i se'ls reparteixen entre tots. Així s'asseguren, com a mínim, que els hi tornaran els diners d'un dels dècims, segons ha explicat la persona que va comprar el del número premiat, i que ha demanat que no transcendís el seu nom.

El tercer premi ha estat el primer a sortir, poc després de les 9 del matí. A banda de Barcelona també s'ha venut a Saragossa, Rafelbunyol, Catral i Madrid.