Societat 15/12/2021

El Tió Solidari de l'escola Albert Vives de la Seu recull 400 quilos d'aliments

Arxiu ANA
1 min
El lliurament ha anat a càrrec d'una representació dels alumnes de l'escola Albert Vives, acompanyats pel seu director, Isidor Alberich, i la presidenta de l'AMPA, Rosa Ginesta.

La Seu d'UrgellFa 10 anys, el 15 de desembre de 2011, va ser notícia...

L'escola Albert Vives de la Seu d'Urgell ha lliurat aquest dijous al migdia al Banc dels Aliments uns 400 quilos d'aliments procedents del Tió Solidari que organitza cada any aquest centre educatiu. L'acte de lliurament de tots aquests aliments ha tingut lloc al local del Banc dels Aliments de la Seu d'Urgell, situat al carrer dels Canonges, i ha anat a càrrec d'una representació dels alumnes de l'escola Albert Vives, acompanyats pel seu director, Isidor Alberich, i la presidenta de l'AMPA, Rosa Ginesta.

El director de l'escola Albert Vives, Isidor Alberich, n'ha fet una 'valoració molt positiva', ja que 'els alumnes i les seves famílies han mostrat, una vegada més, la seva solidaritat'. Alberich ha destacat que d'aquest 400 quilos, sobretot s'han recollit aliments bàsics, però també algun producte típicament nadalenc.

D'altra banda, la regidora de Solidaritat de l'àmbit d'Atenció a les Persones de l'Ajuntament de la Seu, Montserrat Bonet, ha agraït aquesta important aportació solidària que ha realitzat l'escola Albert Vives al Banc dels Aliments en 'en aquests temps difícils'. Bonet ha afegit que organitzar un Tió Solidari 'és una manera que els nens i nenes comprenguin que és la solidaritat, i sobretot solidaritat cap a les persones necessitades que tenim més properes'.

El Banc dels Aliments de la Seu està format per Càritas, Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell, Creu Roja i la Seu Solidària.

stats