Societat 10/10/2019

El tobogan i la pista de gel tornen al Poblet de Nadal

El comú ha adjudicat ja la instal·lació de les dues atraccions

Agència Ana
1 min
El tobogan gegant, un dels atractius del Poblet de Nadal. / COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

Andorra la VellaEl Poblet de Nadal d’Andorra la Vella tornarà a comptar, en l’edició d’aquest any, amb el tobogan de gel sintètic de tres carrils i la pista de patinatge. El comú d’Andorra la Vella ha adjudicat ja aquestes dues instal·lacions i, per tant, ja és segur que les dues propostes estaran disponibles per als més petits en la cita que arrencarà a finals del mes de novembre i s'allargarà tot el desembre.

Tal com surt publicat al Butlletí del Principat d’Andorra (BOPA) aquest dimecres, serà Gatzara Espectacles l’empresa responsable d’aquestes dues instal·lacions i el cost és de gairebé 52.000 euros, 47.401 euros per a les dues atraccions i 4.378 euros per anivellar el terra per a la pista de patinatge de gel sintètic.

La ubicació exacta d’aquestes dues instal·lacions no ha transcendit, ja que des de la corporació tenen previst fer una presentació del Poblet de Nadal per explicar totes les novetats i propostes de la cita. Cal recordar, però, que aquestes dues instal·lacions han estat en llocs diferents al llarg de les edicions de la cita nadalenca. Així, per exemple, el tobogan es va instal·lar l’any passat a l’espai on hi havia l’antiga caserna dels bombers, amb la voluntat de fer arribar el poblet a d’altres punts de la parròquia.

stats