Societat 17/12/2018

Toni Martí lliura a l'EENSM una PS4 i jocs de taula com a regal de Nadal

El cap del Govern ha fet la tradicional visita a l'escola especialitzada

Agència Ana
1 min
El cap de Govern, Toni Martí, acompanyat pels seus ministres Xavier Espot i Eric Jover, ha visitat aquest dilluns l'escola especialitzada Nostra Senyora de Meritxell. B. N. (ANA)

Andorra la VellaEl cap de Govern, Toni Martí, ha lliurat aquest dilluns el regal de Nadal a l'escola especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (EENSM) que, en aquesta ocasió, ha estat una PS4 i diversos jocs de taula. Com cada any per aquestes dates, el cap de Govern fa una visita a l'EENSM durant la qual entrega un regal perquè puguin beneficiar-se les persones ateses.

Durant la visita, el cap de Govern, acompanyat pel ministre d'Afers Socials Justícia i Interior Xavier Espot, del ministre d'Educació i Ensenyament Superior Eric Jover, i de la directora del departament d'Inspecció i Qualitat Educativa Marie Pagès, han parlat amb les persones ateses i han pogut conèixer de primera mà les diverses novetats del centre. La visita ha finalizat amb la participació en un karaoke on les autoritats, els alumnes i el personal han cantat ‘A quién le importa’ d’Alaska.

stats