Societat 03/12/2020

Torna l’espectacle itinerant ‘Fiers à Cheval’ en el marc del Poblet de Nadal

El Mercat reobre aquest dijous i estarà en funcionament fins al proper dimarts

Ana
2 min
Espectacle 'Fiers à Cheval' d'anys anteriors. / ARXIU ANA

Andorra la VellaEl Mercat de Nadal reobre aquest dijous a les 17 hores per encarar el segon cap de setmana del Poblet, i que estarà en funcionament de manera excepcional també dilluns i dimarts coincidint amb el pont de la Puríssima. El Mercat estarà obert fins a les 20 hores aquest dijous, i el divendres de les 17 a les 21 hores. Entre el dissabte i el dimarts es podrà visitar entre les 11 i les 21 hores. Un dels elements més destacats d'aquests dies serà, d'altra banda, l'espectacle itinerant de gran format que recorrerà dilluns a la tarda, a partir de les 18.30 hores, l'avinguda Meritxell des del carrer de la Unió fins a la plaça Príncep Benlloch. En aquesta ocasió, la companyia francesa 'des Quidams' porta per quart any consecutiu el muntatge 'Fiers à Cheval', protagonitzat per un grup de cavalls blancs lluminosos i que ja s'ha convertit en tot un element identificatiu del Poblet de Nadal.

A l'oferta comercial se sumen aquests dies els concerts de la 5a Mostra de Nadales d'Andorra a la glorieta de la plaça del Poble, en els quals participen formacions del país. Aquest divendres hi ha les actuacions d'Odara (18 hores) i de The Scarlett Brotherhod (19 hores), dissabte serà el torn d'Els Pali (18 hores) i Think Twice (19 hores) i diumenge, Old School (18 hores) i La Pecera (19 hores).

També hi haurà l'espai dedicat a la gastronomia, amb diverses propostes de cuina per emportar. A causa de les restriccions sanitàries no està permès ni menjar ni beure al recinte del mercat. El mediàtic Josep Maria Kao, xef expert en cuina oriental del restaurant Kao Soldeu, torna un any més a participar en el Mercat de Nadal preparant les seves especialitats com el wok, els udon i el brou xinès.

Les activitats gratuïtes infantils continuen en marxa i es concentren en diversos espais. D'una banda, la plaça Guillemó acull l'Oficina de Correus Màgica regentada per un grup de menairons i on els infants podran dipositar les cartes que adrecin al Pare Noel i els Reis, que està oberta cada dia fins al 5 de gener entre les 17.30 i les 20 hores. Per l'altra, el Parc de Nadal ubicat a l'antiga caserna dels bombers, amb les atraccions de l'Arbre de Nadal màgic i el trenet Megabross, i la nòria, a la plaça de la Rotonda.

stats