Societat 02/05/2017

Tornen els cursos d'estiu de la Universitat d'Andorra

Les classes, amb una temàtica molt variada i per a tots els públics, tindran lloc a l'UdA del 8 de juny al 8 de juliol

Ana
1 min
La Universitat d'Andorra acollirà les classes. / ARXIU ANA

Andorra la VellaLa segona edició de l'Aula d'Estiu, el programa de cursos de la Universitat d'Andorra (UdA), arriba amb una àmplia oferta de cursos emmarcats en diverses àrees del coneixement per a tots els públics, des d’estudiants i professionals de l'ensenyament a qualsevol persona interessada, segons informa l'UdA en un comunicat. El termini de preinscripcions i matrícula finalitza el 7 de juny, i es formalitza a través del formulari en línia al web uda.ad.

Del 8 de juny al 8 de juliol, hi ha a l’abast del públic un ampli ventall de cursos d’un total de sis temàtiques específiques (educació, empresa, infermeria, informàtica, llengües i TIC), però també de caire més transversal. Destaquen, per exemple, la formació sobre la Internet de les coses, o els seminaris d'iniciació a les cultures francesa, portuguesa i xinesa.

Les classes es fan íntegrament a la Universitat d’Andorra i es lliurarà un certificat d’assistència per a cada curs a les persones que assisteixin al 80% de les sessions. Per als estudiants, a més, l’assistència està acreditada per l'UdA amb crèdits europeus de lliure elecció, en proporció a la durada del curs.

stats