Societat 26/07/2019

Tornen a escorcollar la federació de futbol en el marc de l'operació Cautxú

Els agents judicials i efectius policials estarien empaquetant documents per cercar nova informació lligada al cas

Ara Andorra
1 min
El primer escorcoll. / ARXIU

Andorra la VellaNou escorcoll a les portes de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) en el marc de l’operació Cautxú. Poc després de les 13 hores d'aquest divendres, segons informa RTVA, els advocats Jean Michel Rascagneres i Vanessa Durich han abandonat les dependències de l’ens i s'hi han quedat membres de la Fiscalia i de l'entitat. El registre serviria de complement al ja realitzat anteriorment. Els agents judicials i efectius policials estarien empaquetant documents per cercar nova informació lligada al cas.

Segons el Diari d’Andorra, els fiscals adjunts Borja Agudo i Elisabet Puente s'han desplaçat fins a la seu de la FAF. Els membres de la Fiscalia han requisat tota la documentació comptable del 2012 al 2017. En aquell moment, dins l'edifici s'hi trobaven la presidenta en funcions, Elisabet Pirot, el seleccionador Koldo Álvarez, i el vicepresident, Alfonso Martín.

El nou escorcoll arriba tot just després que Tomàs Gea hagi sortit de la presó aquesta setmana per motius de salut i es trobi en arrest domiciliari.

stats