Societat 07/08/2023

Tota la carn a la graella

La carnisseria de la secció d'alimentació de Pyrénées Andorra disposa del millor producte seleccionat

ARA Andorra
2 min
Vegetals fets a la barbacoa

Ara que el bon temps acompanya ve de gust passar més estona a l'exterior que a l'interior de casa. Ara vivim dies de calor, de platja, piscina i de bons àpats a la fresca (sempre que el temps ens ho permeti sigui per calor intensa o per la pluja que ens visita). Ara venen dies en què també volem reunir-nos amb els amics o familiars fent una bona barbacoa.

Pyrénées Andorra s'ocupa de posar la matèria primera perquè la teva barbacoa sigui tot un èxit. La carnisseria del centre comercial disposa del millor producte amb les seves carns, costelles de xai, xistorra, botifarra, pinxos i un llarg etcètera.

La carnisseria disposa d'una àmplia varietat de producte

Si voleu tenir en compte una modesta recomanació perquè triomfeu amb la vostra barbacoa heu de comprar carn que tingui una mica de greix. I per què? Doncs perquè el greix serà qui donarà un toc especial. Si el greix és exterior i cobreix la peça, amb l'escalfor es desfarà i caurà sobre les brases, deixant anar un fum que donarà molta aroma a la carn. Si el teixit gras es troba infiltrat es fondrà a poc a poc i penetrarà dins la carn, donant-li una textura més amorosa.

També hi ha l'opció d'incloure en la barbacoa productes vegetals. A la secció de frescos de Pyrénées Andorra disposeu d'una àmplia selecció de verdures que casen a la perfecció amb la carn. Espàrrecs verds, xampinyons, pebrot vermell o verd, albergínies... productes que també prenen el seu sabor especial quan està fet a la barbacoa.

I ara la pregunta de rigor. Disposeu de barbacoa? Si la vostra resposta és negativa heu de llegir aquest article per triar la barbacoa que més s'adapti a les vostres necessitats.

Barbacoes Weber a Pyrénées Andorra
stats