Societat 25/06/2019

Un total de 4.400 euros per a Càritas

La recaptació de la 10a cursa popular illa Carlemany es destina al Banc d’Aliments de l'ONG

Agència Ana
1 min
Lliurament de xec de la cursa del Dia de l'esport per a tothom a Càritas Andorrana. / SFG

Escaldes-EngordanyLa ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, ha lliurat aquest dimarts al president de Càritas Andorrana, Amadeu Rocamora, el xec amb la recaptació fruit de les inscripcions de la 10a edició de la cursa popular illa Carlemany, que un any més es destinaran al Banc d’Aliments de l’entitat.

L’edició d’enguany de la cursa popular illa Carlemany es va celebrar el 19 de maig i va ser coorganitzada pel Govern i el centre comercial illa Carlemany en el marc del Dia de l’esport per a tothom. La venda de samarretes solidàries, és a dir les inscripcions a la cursa, han permès recaptar un total de 4.400 euros, dos euros per cada inscripció, que s’han entregat a Càritas.

Des del primer dia que va començar la cursa popular, la més concorreguda del país, els diners recaptats s’han destinat a Càritas Andorra. D’aquesta manera, en els darrers deu anys s’han entregat un total de 47.600 euros a l’entitat.

El Dia nacional de l’esport per a tothom és una jornada que promou el Govern d’Andorra anualment per impulsar uns estils de vida saludables. L’acte s’emmarca dins de l’Estratègia nacional per la nutrició, l’esport i la salut (ENNES), pensada per fomentar una alimentació sana i per animar els ciutadans a practicar alguna activitat física de manera regular i adaptada a les seves possibilitats.

stats