Societat 31/01/2024

El tovalló que va fer fitxar a Messi pel Barça està a Andorra i se subhastarà

Es va contemplar la possibilitat que la tovallola acabés al Museu, actualment es troba a Andorra

ARA Andorra
1 min
MESSI

Andorra la VellaUna històrica tovallola que va segellar el compromís entre el FC Barcelona i Lionel Messi l’any 2000 serà subhastada per la companyia britànica Bonhams entre els dies 18 i 27 de març, amb un preu d’eixida que rondarà les 300.000 lliures (uns 350.000 euros).

Segons informa La Vanguardia, tot i que en algun moment es va contemplar la possibilitat que la tovallola acabés al Museu, actualment es troba a Andorra. Aquest objecte, que ha romàs en una caixa forta, s’ofereix en nom de Horacio Gaggioli, un dels representants de Messi durant les negociacions de la seva arribada a Barcelona. La relíquia ha estat dipositat en una caixa forta de Crèdit Andorrà, i ara serà subhastat per la casa Bonhams, una coneguda empresa anglesa distingida en la matèria.

La història de la tovallola és ben coneguda, havent-se compromès Carles Rexach en una trobada al Club de Tennis Pompeia el desembre de 2000 a fitxar a Messi sota la seva responsabilitat, quan la família del jugador va començar a preocupar-se per la manca d’una resposta oficial del club blaugrana.

stats