Societat 31/01/2024

Tractaments cosmètics rejovenidors i renovadors

Activa el teu gen de bellesa amb una de les noves tècniques en cosmètica per aconseguir una millor versió de tu mateixa

ANA Economia
1 min
Cabina de l'Espai Beauty de Pyrénées Andorra

Els tractaments cosmètics per rejovenir la pell han experimentat avenços significatius que ofereixen resultats notables. Actualment, existeixen les teràpies d’estimulació de col·lagen, tractaments amb àcid hialurònic, pílings químics, teràpies de llum, entre altres. Aquests procediments, ajudats per la ciència i la innovació, busquen restaurar la lluminositat, reduir les línies d'expressió i tornar l'elasticitat a la pell.

Els darrers descobriments científics han permès el desenvolupament d'un concepte de tractament que apunta al mateix nucli de l'envelliment cutani, gràcies a la seva fórmula enriquida amb algues de neu, pèptids, sacàrids marins i oli de roses silvestres. Aquest tractament es coneix com a Beauty Gen Diamond que amb la combinació dels ingredients actius i innovadors citats anteriorment estimulen el procés de renovació de la pell i deixen la pell amb un aspecte juvenil i fresc.

L'Espai Beauty de Pyrénées Andorra utilitza els productes de Dr.Grandel per fer el tractament de Beauty Gen

I quins beneficis aporta? Els beneficis són molts, però els més destacats passen per l’estimulació de la formació de nou col·lagen, resultats visibles immediats i una pell suau i radiant. I quins centres de bellesa ofereix aquest servei? L’Espai Beauty de Pyrénées Andorra és un dels centres especialitzats en aquest tractament i ho complementa amb altres tècniques per fer que la pell mantingui un aspecte jove.

stats