Societat 19/09/2022

Tradicions que passen pel menjar

Pyrénées compta amb un gran ventall de productes per fer un bon aperitiu

Redacció
2 min
Alguns dels aperitius que es podran aprendre amb els tallers. / M. M. (ANA)

Potser pensareu que aquest article arriba un dia tard. No us traurem la raó, però entendreu que sent avui el dia mundial de l'aperitiu li volem dedicar unes línies, i més tenint en compte que avui dia "fer l'aperitiu" està a l'orde del dia. Fer o prendre l'aperitiu és un costum que està molt arrelat a la nostra cultura i s'acostuma a fer en dies festius com el cap de setmana i, més concretament, els diumenges. Segurament perquè no tenim horaris i anem més relaxats. I d'on prové el mot d'aperitiu? Doncs prové del llatí aperitivus que significa "que tendeix a obrir", és a dir, consisteix en un menjar lleuger que se serveix per obrir o provocar la gana abans del dinar o sopar.

A la secció d'alimentació de Pyrénées Andorra tens un gran ventall de productes per fer un bon aperitiu. Tot depèn del que cada un inclou en els seus aperitius: patates de bossa, olives farcides, conserves de peix, fruits secs, formatge, pernil...

Conserves de peix Baymar
Patates chips Lays
Olives farcides Serpis

I tot això acompanyat d'un bon vermut, o altra beguda, per ajudar a tirar avall el que vas picant de menjar. A la secció de begudes del supermercat de Pyrénées Andorra disposes d'un gran ventall de vermuts (blancs, negres i vermells).

Vermouth Yzaguirre
Vermut El Bandarra

Tot això i més ho tens al teu abast a la secció d'alimentació de Pyrénées Andorra.

stats