Societat 01/01/2023

El trajecte Andorra-Barcelona ja costa 23 euros per l'augment dels peatges

El túnel s'ha apujat un 6,6% i costa 13,48 euros, mentre que el peatge de l'autopista Terrassa-Manresa s'ha situat en nou euros

ARA Andorra
1 min
L’AP-7 té a Martorell un dels peatges més famosos. Aviat el govern haurà de decidir si l’elimina i, en cas contrari, si el manté gestionat de manera pública o privada.

Andorra la VellaEl trajecte de Barcelona a Andorra per la ruta del túnel de Cadí s'ha apujat des d'avui i arriba als 23 euros. En aquest xifra cal comptar el preu del túnel i de l'autopista Terrassa-Manresa. Els dos peatges s'han incrementat amb data 1 de gener del 2023. El peatge del Túnel del Cadi, el més car d'Espanya, puja per als turismes fins als 13,48 euros coincidint amb el canvi d'any, aquest diumenge 1 de gener. És un increment del 6,6% enfront dels 12,64€ que es pagava fins ara.La via, molt usada per la connexió entre Andorra i Barcelona es manté com la més cara de les que gestiona la Generalitat. I en la mateixa línia puja el peatge de l'autopista Terrassa-Manresa, que és la que també s'usa per a arribar des de Barcelona a la del Túnel del Cadi. En aquest cas l'increment serà d'un 7,19% igual que la de Terrassa-Sant Cugat.

stats