Societat 05/10/2021

Tràmits, creació i prevenció, a L'espai

La Fundació Crèdit Andorrà continua oferint formació virtual

ARA Andorra
1 min
Un moment de la primera sessió d'inici de curs a L'espai.

Andorra la VellaLa Fundació Crèdit Andorrà ofereix noves activitats i formació per a persones majors de 60 anys. En el marc del seu programa 'Envelliment saludable' aquesta temporada es va presentar una oferta formativa amb un format híbrid, que combina les activitats presencials i la formació en línia.

Aquest mes d'octubre la proposta formativa preveu tallers de diverses temàtiques. El primer serà sobre el certificat electrònic impulsat pel Govern, amb l'objectiu de simplificar i facilitar la relació del ciutadà amb l'administració en l'espai digital. La primera de les sessions es durà a terme els dies 6 i 13 d'octubre, a dos quarts de quatre de la tarda.

El segon taller serà creatiu i es durà a terme amb la col·laboració del Museu Carmen Thyssen Andorra amb motiu de l'exposició 'Talents amb denominació d'origen: de Rigalt a Puigdengolas', una mostra centrada en el diàleg artístic entre la col·lecció d'art de Crèdit Andorrà i la col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza. Aquesta activitat, que porta per títol 'Els paisatges d'Andorra' es farà el dia 12 d'octubre en dos torns, a les onze del matí i a les quatre de la tarda.

El tercer dels tallers és de caràcter preventiu sobre salut i està enfocat als sucres i els edulcorants. En aquesta activitat s'explicarà què cal saber sobre els edulcorants i s'exploraran altres alternatives saludables per endolcir i cuinar. Es durà a terme el dia 20 d'octubre a les quatre de la tarda.

La Fundació Crèdit Andorrà també segueix oferint formació virtual, perquè qui ho desitgi pugui també seguir els diferents cursos i tallers des de casa a través de la plataforma de formació virtual de L'espai. Entre l'oferta virtual s'hi poden trobar tallers de noves tecnologies, d'idiomes o activitats d'estimulació de la memòria.

stats