Societat 04/03/2021

Traslladat a l'hospital un jove per intoxicació després d'un incendi originat en una cuina a Príncep Benlloch

ANA
1 min
Un agent del Cos de Bombers en el lloc dels fets

Andorra la VellaUn jove d'uns 30 anys ha hagut de ser traslladat aquest dijous a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell després de patir una intoxicació per fum a conseqüència d'un petit incendi declarat a la primera planta d'un edifici situat al número 39 de l'avinguda Príncep Benlloch.

Segons ha confirmat l'oficial del Cos de Bombers, Òscar Llovet, les flames s'han originat a la cuina, després que el jove hagués deixat restes de menjar en una paella a la vitroceràmica. L'escalfor de la paella amb els aliments ha provocat una combustió que el jove ha intentat sufocar amb aigua, però la reacció amb l'oli que hi havia ha generat les flames.

Els bombers han rebut l'avís pels volts de les 15.30 hores, quan sortia fum per les finestres i la porta d'entrada de l'edifici. L'extinció ha estat ràpida, al voltant de cinc minuts, tot i que les flames han cremat l'extractor de la cuina i part del mobiliari. Posteriorment, només han estat necessàries tasques de ventilació.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat quatre vehicles del Cos de Bombers i agents de la policia i del Servei de Circulació del comú d'Andorra la Vella. Sortosament, cap altre pis ni planta de l'edifici s'han vist afectats.

stats