Societat 26/05/2023

Traspàs de ministeris

Relleu entre els antics i els nous ministres

ARA Andorra
1 min
Traspàs entre Sílvia Riva i Mònica Bonell.

Andorra la VellaFinalitza el traspàs de carteres entre els nous ministres i els antics titulars. Al llarg dels darrers dies els ministres han mantingut diverses reunions de treball amb els ja exministres que fins a la nova legislatura ostentaven aquest mateix càrrec. La trobada ha permès traslladar als nous titulars dels ministeris les temàtiques més destacades, així com acostar-los l’organigrama i el funcionament ministerial.

D’aquesta manera, la ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol, ha rebut el traspàs per part de Jordi Gallardo, i el ministre de Relacions Institucionals, Educació i Universitats, Ladislau Baró, ho ha fet per part d’Ester Vilarrubla. Així mateix, el ministre de Finances, Ramon Lladós, s’ha reunit amb Cesar Marquina; la ministra d’Exteriors, Imma Tor, amb Maria Ubach; la ministra de Justícia i Interior, Ester Molné, amb Josep Maria Rossell; i el ministre de Territori i Urbanisme, Raul Ferré, amb Víctor Filloy.

La ministra d’Afers Socials i Funció Pública, Trini Marín, ha rebut el traspàs per part de Judith Pallarés i la nova titular de Salut, Helena Mas, l’ha rebut per part d’Albert Font. Finalment, el nou ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia, Guillem Casal, s’ha reunit amb Silvia Calvó i la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, ho ha fet amb la fins ara ministra Sílvia Riva.

stats