Societat 22/05/2016

Un Travel Blogger Meeting exitós

Els bloguers participants destaquen una organització "espectacular" i valoren molt positivament la varietat d'activitats proposades

Ana
2 min
Un moment de la visita dels bloguers a la basílica Nostra Senyora de Meritxell

CanilloUn cop finalitzades les sessions de conferències celebrades durant aquest divendres i dissabte al Centre de Congressos d'Andorra la Vella, els 160 bloguers que participen en el Travel Bloggers Meeting 2016 que se celebra a Andorra, han descobert, durant tot aquest diumenge i a partir d'una quinzena d'activitats proposades per Andorra Turisme, la cultura, l'oci, la gastronomia i la natura que ofereix el país. En relació a les activitats proposades, que han permès a tots els participants adaptar la seva visita en funció de les seves preferències, bona part dels bloguers que han visitat la basílica Nostra Senyora de Meritxell han destacat tant el nombre com la varietat de propostes. Així, Isabel Romano, del blog 'Diario de a bordo' ha explicat que el seu objectiu durant el TBM "era anar més enllà d'Andorra la Vella" i en aquest sentit ha comentat que "durant el matí ens hem divertit molt amb una sortida en quads per Naturlàndia i fent la ruta dels contrabandistes i ara, amb el santuari de Meritxell, ha recordat la visita que vaig fer quan era petita".

L'ampli ventall d'activitats proposades per part d'Andorra Turisme no ha estat l'únic aspecte que han destacat els participants. Així, gran part dels bloguers que han pres part de la visita a la basílica de Meritxell han posat en relleu la coordinació duta a terme des d'Andorra Turisme. D'aquesta manera, mentre Isabel Romano, del blog 'Diario de a bordo' i José Luis Toribio, del blog 'adictosalosviajes.com', han definit l'organització com a "espectacular" i "de deu", Sara Terrones, del blog 'viajarlocuratodo.com', ha valorat molt positivament el fet que des de l'organització s'hagin habilitat diferents autocars gratuïts per traslladar als participants fins a Andorra.

Tot i que bona part dels bloguers ja han fet difusió del TBM durant aquests dies a través de l'etiqueta de Twitter #TBMAndorra, el següent pas és explicar a tots els seus lectors les experiències viscudes i "encendre la guspira perquè la gent visiti Andorra entenent que és molt més que esquí i botigues", ha detallat Toribio.

stats