Els treballs de la separativa de Santa Coloma avancen al ritme establert

El tram entre la Borda Mateu i l’encreuament del carrer Gil Torres estarà acabat a finals del mes de juliol

Les obres de la separativa d’aigües entre la Borda Mateu i l’encreuament del carrer Gil Torres, que van començar el mes d’octubre passat, segueixen el ritme establert i estaran enllestides a finals del mes de juliol. Així ho han confirmat fonts del comú d’Andorra la Vella, que han afegit que part de l’obra de la separativa ja està finalitzada i que aviat començarà l’embelliment del carrer.

D’aquesta manera, segons concreten des de la corporació comunal, la part dreta, en sentit baixada, ja està gairebé finalitzada pel que fa als treballs per separar les aigües, per la qual cosa, l’embelliment podrà començar aviat. La intervenció a la part esquerra, concreten, començarà també aviat i és previst que durant la seva durada pugui comportar alguns canvis en la circulació dels vehicles. Des del comú també informen que aquestes obres s’estan aprofitant per renovar els tubs de l’embrancament de l’aigua potable, amb la qual cosa, s’han donat talls puntuals d’aigua que poden continuar mentre durin les obres.

Els treballs, que tenen un cost d’1,6 milions, suposen la tercera fase de la millora de la xarxa de separativa de les aigües de Santa Coloma i als quals s’ha destinat tres milions d’euros. A banda dels treballs al subsol, en aquest tram es farà una nova rambla com la que ja està feta a l’avinguda d’Enclar. Quan aquests treballs estiguin enllestits, ja només quedarà un darrer tram on fer la separativa a Santa Coloma, tal com es va recordar quan les obres actuals van ser adjudicades, i serà el que va de la cruïlla del col·legi Janer i fins a l’espai Columba.