Societat 14/08/2021

Quatre ferits lleus en dos accidents de trànsit

Els bombers han efectuat dos rescats de muntanya

ANA
1 min
Un vehicle del cos de policia.

Andorra la VellaQuatre persones han resultat ferides aquest dissabte a causa de tres accidents de trànsit a la xarxa viària del país. El primer sinistre ha tingut lloc a Ordino, a la zona de la Font de Mallol, als volts de les dotze del migdia i només s'hi ha vist implicat una motocicleta, el conductor, un home resident de 54 anys, ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.

El segon accident ha succeït a les 12.17 hores a la carretera de Montaup, a la parròquia de Canillo, i s'hi han vist implicats el conductor i la passatgera, un home i una dona no residents de 61 i 52 anys respectivament, d'una motocicleta amb matrícula francesa, els quals també han estat traslladats al centre mèdic amb ferides lleus. Al lloc dels fets s'hi han desplaçat la policia, els bombers i els agents comunals de les respectives parròquies.

L'últim ha tingut lloc a la rotonda de Prada Casadet, a Andorra la Vella i, de la mateixa manera que la resta de sinistres, només s'hi ha vist implicada una motocicleta. El conductor i únic ocupant del vehicle, un jove resident de 19 anys, ha resultat ferit.

Els bombers també han efectuat dos rescats de muntanya, el primer entre Tristaina i l'estany de Creussans, i el segon en una via ferrada de la parròquia de Canillo.

stats