Societat 03/09/2019

Els tres nous radars es posen en marxa el 9 de setembre

Aquests aparells han superat amb èxit el període de prova inicial amb els ajustos i certificacions corresponents

Ara Andorra
1 min
El radar de l'Estadi Comunal. / ARXIU

Andorra la VellaEl Govern ha anunciat que a partir del 9 de setembre d’enguany entraran operatius tres nous radars de control de velocitat a la xarxa viària del país. Aquests aparells han superat amb èxit el període de prova inicial amb els ajustos i certificacions corresponents.

En concret, els nous cinemòmetres estan situats a la CG1, a l’altura de l’Estadi Comunal Joan Samarra en ambdós sentits de trànsit; a la CG1, a la zona de les Costes en ambdós sentits de trànsit, i a la CG2 en el tram comprès entre la sortida sud de la població de Canillo i l’entrada nord de la població d’Encamp, sent el radar únicament en sentit sud.

Els tres equips de control sancionaran aquells vehicles que superin les velocitats normatives establertes en cadascuna de les zones i trams. La posada en marxa d’aquests radars pretén conscienciar dels perills de circular a velocitats superiors a les permeses i de les conseqüències que se’n poden derivar en cas de patir un accident, tal com ha anunciat el Govern.

En aquest sentit, el departament de Mobilitat i el Cos de Policia recomanen fer una conducció segura i responsable, adaptant en tot moment la velocitat dels vehicles a les característiques de la carretera i al marc normatiu.

stats