Societat 07/05/2022

Tret de sortida a la fira del vehicle d'ocasió laurediana amb més de 200 exemplars

Majoral espera que s'incrementin les vendes davant els retards en l'entrega d'automòbils nous

L. G. (ANA)
2 min
Els cònsols de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral i Mireia Codina, anant en motos elèctriques.

Sant Julià de LòriaLa parròquia de Sant Julià de Lòria ha donat aquest dissabte el tret de sortida a la fira del vehicle d'ocasió, que enguany s'ha ubicat a la zona de la borda de l'Huguet, al costat del nou vial, i que acull aproximadament 200 exemplars "per a tots els gustos". El cònsol major lauredià, Josep Majoral, ha manifestat que l'esdeveniment s'ha "renovat" respecte passades edicions, ja que compta amb un nou espai més lúdic amb una 'foodtruck' i un petit circuit de motos elèctriques.

A més, ha posat en relleu que la fira també compta amb una zona d'autocaravanes, un sector que ha asseverat que els darrers anys "està creixent de manera exponencial i té molta tirada". Majoral ha fet el punt sobre la situació que està vivint el sector l'automoció a causa de l'endarreriment en l'arribada dels materials, xips, i els retards en l'entrega de vehicle nous, i ha exposat que davant aquestes circumstàncies "confio que el vehicle d'ocasió tindrà una sortida o una gran expectativa".

Vista general de la fira del vehicle d'ocasió que acull Sant Julià de Lòria durant tot el cap de setmana.
Alguns dels exemplars de la fira del vehicle d'ocasió de Sant Julià de Lòria.

"Considero que la gent prefereix adquirir un cotxe d'ocasió que no pas esperar fins a gairebé sis mesos que li arribi un de nou", ha dit. I ha recordat que en la darrera edició de la fira es van vendre una quarantena d'exemplars, una xifra "molt positiva". El cònsol també ha assenyalat que durant tot el cap de setmana Sant Julià acull quatre esdeveniments d'interès públic perquè la gent "vingui a visitar la parròquia" i per "dinamitzar els establiments comercials".

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, provant el circuit de motos elèctriques.
stats