Societat 25/10/2021

Troben un jove d'una vintena d'anys mort al llac d'Engolasters

La família va denunciar la desaparició la matinada de dissabte

ANA
1 min
El llac d'Engolasters on s'ha trobat aquest dilluns el jove mort.

Andorra la VellaLa policia i el cos de bombers han trobat aquesta tarda un noi d'una vintena d'anys mort al llac d'Engolasters. Segons han informat des del cos d'ordre, el jove hauria desaparegut dissabte a la nit, moment que els agents de la policia van rebre la denúncia de la família i van iniciar una primera investigació sense èxit.

Des del cos puntualitzen que van abandonar la recerca durant el cap de setmana perquè el difunt és un noi que havia marxat de casa diverses vegades, tant a Andorra com a l'estranger, i que "habitualment" tornava a casa l'endemà o en algun moment del dia. Tanmateix, la policia ha rebut aquest dilluns a les 14.30 hores l'avís d'un ciutadà alertant que havia trobat roba entorn del llac d'Engolasters.

En el moment de verificar la informació, els agents han observat que es tractaria de la mateixa vestimenta que duia el jove dissabte al vespre quan la família va denunciar-ne la desaparició, i també haurien trobat diversos indicis que corroborarien que es tracta del noi desaparegut. D'aquesta manera, als volts de les 15 hores, diversos membres del cos d'ordre i dels bombers s'han desplaçat a les immediateses de l'estany encampadà i han iniciat una batuda que, aproximadament, ha durat tres hores.

A l'equip de recerca hi han participat efectius del grup caní especialitzats en la cerca de persones i membres del grup de submarinistes del cos de salvament, els quals als volts de les 18.15 hores han trobat al fons del llac el cos sense vida d'un noi amb característiques facials similars a les del jove desaparegut la matinada de dissabte, tot i que encara manca una confirmació oficial.

stats