Societat 23/09/2021

Ubach es reuneix amb el seu homòleg portuguès, Augusto Santos Silva

La ministra també es va rebre els residents andorrans als Estats Units, Canadà i Mèxic

ANA
1 min
La ministra d'Afers Socials, Maria Ubach, i el seu homòleg portuguès, Augusto Santos Silva, durant la reunió que van mantenir aquest dimecres a Nova York.

Andorra la VellaLa ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, va mantenir aquest dimecres per a la tarda una reunió bilateral amb el seu homòleg portuguès, Augusto Santos Silva, en el marc de la 76a sessió de l'Assemblea General de les Nacions Unides que s'està celebrant aquesta setmana a Nova York, als Estats Units. La trobada, que va tenir lloc a la seu de la Missió Permanent de Portugal a la ciutat nord-americana, forma part de l'agenda de treball, la qual inclou un seguit de reunions bilaterals amb alts representants d'altres països.

En el desenvolupament de la trobada, Ubach va agrair al ministre Silva el subministrament de vacunes a Andorra per part de Portugal per combatre la pandèmia del coronavirus. De la mateixa manera, també va reconèixer el suport del país lusità en el marc de l'Acord d'associació durant la seva presidència a la Unió Europea. Pel que fa a qüestions multilaterals, Silva va demanar el suport del Principat a les candidatures portugueses als organismes internacionals.

Recepció als residents andorrans als Estats Units, Canadà i Mèxic

Amb motiu de la participació en el Debat General de la 76a sessió de l'Assemblea General, la titular de cartera d'Afers Exteriors també va oferir aquest dimecres una recepció als residents andorrans als Estats Units, Canadà i Mèxic. L'acte va tenir lloc a la seu de la Missió Permanent d'Andorra a les Nacions Unides, a Nova York.

La ministra d'Afers Socials, Maria Ubach, amb els residents andorrans als Estats Units, Canadà i Mèxic.
stats