Societat 09/09/2019

L’UdA inicia les classes dels estudis presencials del nou curs

El bàtxelor en Humanitats estrena nou pla d’estudis, i enguany el programa de Doctorat compleix deu anys

Agència Ana
1 min
El rector de la Universitat, Miquel Nicolau, durant la sessió d'acollida als nous estudiants.

Sant Julià de LòriaLa Universitat d’Andorra (UdA) ha encetat aquest dilluns el curs 2019-2020, amb l’inici de les classes dels estudis presencials. La jornada ha comptat amb una sessió d’acollida als nous estudiants durant la qual el rector de la universitat, Miquel Nicolau, els ha donat la benvinguda.

Entre les novetats d’enguany, destaca el nou pla d’estudis del bàtxelor en Humanitats, que renova el programa acadèmic en línia amb l’evolució de la societat. Alhora, aquest curs es compleixen deu anys de la creació del bàtxelor en Dret i també del programa de Doctorat de la Universitat d’Andorra, que va permetre al país dotar de tots tres cicles universitaris. A banda, la universitat treballa per posar en marxa, de cara al 2020, el nou màster en Educació, que està previst que sigui semipresencial i disposi de cinc itineraris diferents, tal com ha anunciat la mateixa institució en un comunicat.

A l’espera de disposar de les xifres definitives de matriculats, l’UdA preveu acollir aquest curs 2019-2020 un nombre d’estudiants de formacions reglades similar al de l’any passat.

Aquest dilluns ja s’han iniciat les classes dels bàtxelors en Infermeria, Ciències de l’educació, Administració d’empreses i Informàtica, així com les del Diploma Professional Avançat en Administració i finances. Durant la segona quinzena de setembre començaran els bàtxelors i els màsters virtuals que s’ofereixen en col·laboració amb la Universitat Oberta de Catalunya. També al llarg del mes de setembre s’iniciaran alguns programes de formació continuada de la Universitat d’Andorra, que s’aniran ampliant al llarg del curs.

stats