Societat 08/10/2019

L'UdA lliura els títols de la segona edició del postgrau en Mediació

Fins a vint persones han superat el programa que estava organitzat en col·laboració amb el Consell de l'Advocacia Catalana

Agència Ana
1 min
La Universitat d'Andorra entrega els títols del postgrau en Mediació. / UdA

Sant Julià de LòriaLa sala d'actes de la Universitat d'Andorra (UdA) ha acollit aquest dimarts al vespre el lliurament de diplomes de la segona edició del postgrau en Mediació, una formació que es va impartir el curs passat a l'UdA en col·laboració amb el Consell de l'Advocacia Catalana.

La titulada Jèssica Obiols ha volgut, en nom de la promoció, remarcar en el discurs de postgraduació que "la Universitat d'Andorra és una gran institució, i com a tal ofereix formacions que són, totes i cada una d'elles, d'excel·lent nivell". La cerimònia també ha comptat amb la intervenció dels coordinadors acadèmics, Ramon Tena i Antoni Vidal, i el lliurament de títols ha estat presidit pel secretari d'Estat de Justícia i Interior, Joan Antoni León, acompanyat de la directora del Centre d'Estudis Virtuals i d'Extensió Universitària de la Universitat d'Andorra, Montserrat Casalprim, el president del Consell de l'Advocacia de Catalunya, Ignasi Puig, i Anton Borrell en representació del Col·legi d'Advocats d'Andorra.

La segona edició del postgrau en Mediació s'adreçava principalment a persones en actiu en els àmbits del dret, la psicologia i els recursos humans. Un total de vint persones han superat el procés d'avaluació del programa que va comptar amb un total de 170 hores lectives de classes. L'objectiu era formar professionals en els coneixements, teòrics i pràctics, necessaris per poder exercir com a mediadors a Andorra.

Finalment, a més del diploma de postgrau en Mediació expedit per la Universitat d'Andorra, que permet sol·licitar la inscripció al Registre de Mediadors, els titulats també han rebut un diploma del Consell de l'Advocacia Catalana que els dona accés a la inscripció a Catalunya.

stats