Societat 30/10/2020

L'UdA acull la presentació d'una tesi doctoral centrada en els riscos laborals a les estacions d'esquí

L'acte s'ha celebrat aquest divendres a càrrec de Cristina Fernández

Ana
1 min
Un moment de la defensa de la tesi doctoral de Cristina Fernández a l'UdA. / UDA

Sant Julià de LòriaLa Universitat d'Andorra (UdA) ha acollit aquest divendres la lectura de la tesi doctoral 'Relació entre l'avaluació, la percepció i la gestió dels riscos laborals en els dominis d'esquí alpí d'Andorra', defensada per Cristina Fernández i codirigida per Mariona Portell i Pedro R. Mondelo.

L'objectiu de la investigació ha estat avaluar el risc laboral dels dominis esquiables, la percepció del risc que tenen els seus empleats, el grau de compromís que manifesten envers l'empresa i els sistemes de gestió de seguretat i salut en el treball que tenen implementats les estacions. La nova doctora, Cristina Fernández, és infermera, antropòloga i tècnica en riscos laborals, i treballa al Centre d'Estudis Virtuals i d'Extensió Universitària de l'UdA.

El tribunal, present a la defensa a través de videoconferència, ha estat format per Sofia Isus (UdA), Xavier Baraza (Universitat Oberta de Catalunya), M. Jesús Martínez (Universitat Oberta de Catalunya), Jordi Tous (Universitat Rovira i Virgili) i M. Asunción Galera (Universitat Politècnica de Catalunya). Aquesta ha estat la dotzena defensa de tesi doctoral del centre universitari andorrà.

stats