Societat 04/10/2023

La UE Escaldes citada a la Batllia per impagaments al futbolista Jordi Rubio

En aquesta acció legal, el futbolista busca una solució als impagaments que assegura haver patit per part de la Unió Esportiva Escaldes

Joel Picón
1 min
Imatge Jordi Rubio

Andorra la VellaUn esdeveniment rellevant sacseja el món de l’esport andorrà, ja que a causa de la demanda presentada pel futbolista Jordi Rubio Gómez, s’ha publicat un edicte al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) que convoca la Unió Esportiva Escaldes a comparèixer davant els tribunals pel cas d’impagaments al jugador.

Jordi Rubio Gómez ha interposat una demanda que ha estat acceptada pel tribunal, amb el número de causa 5000281/2023. En aquesta acció legal, el futbolista busca una solució als impagaments que assegura haver patit per part de la Unió Esportiva Escaldes.

En resposta a aquesta demanda, el President del Tribunal de Batlles ha designat al Sr. Xavier Colom Pich, Batlle civil número 5, com el tribunal competent per a aquest cas. Malgrat els intents infructuosos de notificar personalment la demanda a la part demandada, s’ha emès l’edicta que cita la Unió Esportiva Escaldes a comparèixer en aquesta contesa legal.

Ara, la Unió Esportiva Escaldes té un termini de 13 dies hàbils a comptar de la publicació d’aquest edicte al BOPA per presentar-se al procés i respondre a les acusacions de Jordi Rubio Gómez. En cas de no compareixença, es declararà en situació processal de rebel·lia, i el procediment seguirà sense més citacions ni notificacions, excepte per la sentència o resolució final que posarà punt i final a aquest cas.

stats