Societat 24/03/2021

Últims dies del popular Yellow Border de National Geographic a Engolasters

Hi ha estat nou mesos i el desmuntatge es farà el proper dia 31

ANA
1 min

EncampDesprés de gairebé nou mesos instal·lat al llac d’Engolasters, el Yellow Border de National Geograhic s’acomiada d’Andorra, tal com estava previst. En concret, el desmuntatge de la instal·lació es realitzà el proper 31 de març, informa Andorra Turisme aquest dimecres en un comunicat. D’aquesta manera, tots aquells que encara no hagin tingut l’oportunitat de fotografiar-se amb el popular marc de color groc encara disposen d’uns quants dies per fer-ho possible.

De fet, al llarg de tots aquests mesos, molts han estat els visitants i curiosos que s’han acostat fins al llac d’Engolasters per gaudir d'aquesta imponent estructura de quatre metres d'alçada per tres metres d'ample i de 700 quilos. La presència del Yellow Border al llac d’Engolasters també ha tingut una repercussió destacable a les xarxes socials ja que molts visitants i andorrans han compartit les seves imatges a través dels seus perfils.

La instal·lació d’aquest marc s’inclou dins de l’acord de col·laboració signat entre Andorra Turisme i National Geographic. A través del microsite https://www.nationalgeographic.es/andorra-al-natural i de les respectives xarxes socials es poden consultar les diferents accions que s’han realitzat dins el projecte 'Andorra al natural'. A més, en les properes setmanes s’anunciaran un seguit de novetats sobre aquest projecte que permetran donar-li continuïtat tot reforçant l’objectiu de donar a conèixer i posar en valor la fauna i flora del nostre país. Tant el desmuntatge com la instal·lació del Yellow Border han estat possibles gràcies a la cessió gratuïta de l'espai per part de FEDA.

stats