Societat 12/01/2021

Últims dies per a la presentació de propostes al pressupost participatiu d'Ordino

Entre el 25 de gener i el 24 de febrer es procedirà a la votació popular

Ana
1 min
La cònsol menor d'Ordino, Eva Choy, en el vídeo de presentació del pressupost participatiu de la parròquia. / COMÚ D'ORDINO

OrdinoEl comú d'Ordino tancarà el diumenge 17 de gener el termini per presentar les propostes ciutadanes al pressupost participatiu 2021. Per tant, els residents de la parròquia majors de 18 anys que vulguin participar-hi, només disposen d'aquesta setmana per fer-ho. Els interessats poden enviar la seva idea mitjançant un formulari publicat a l'enllaç www.ordino.ad/comu/pressupostparticipatiu.

El procés es va presentar el 30 de novembre, i el 3 de desembre es van començar a recollir les primeres idees. El dia 17 de gener es presentaran. Així, entre els dies 18 i 24 d'aquest mes es farà una preselecció de totes les idees que compleixin amb els criteris establerts a les bases, i entre el 25 de gener i el 24 de febrer es procedirà a la votació popular.

La corporació destinarà 50.000 euros a la iniciativa i una comissió tècnica mixta serà l'encarregada d'admetre les propostes. L'objectiu del projecte és donar veu al conjunt de la ciutadania per saber quines necessitats o demandes reals hi ha entre la població. Les propostes poden ser de qualsevol àmbit (educatiu, social, cultural, esportiu o d'alguna altra tipologia) sempre que siguin d'interès general.

stats