Societat 10/09/2021

Unicef Andorra organitza la subhasta benèfica 'Art i Solidaritat'

L'acte compta amb la col·laboració del Museu Carmen Thyssen i se celebrarà el 21 d'octubre a les 21 hores al Park Hotel

ANA
2 min
Cartell de la subhasta benèfica.

Andorra la VellaUnicef Andorra, amb la col·laboració tècnica i artística del Museu Carmen Thyssen, organitza la segona subhasta benèfica 'Art i Solidaritat' que se celebrarà el proper 21 d'octubre a les 21 hores al Park Hotel. L'esdeveniment estarà dirigit pel conservador general de la col·lecció Carmen Thyssen, Guillermo Cervera, i té com a objectiu recaptar fons a favor de projectes d'Unicef Andorra i promocionar els artistes del país. Per tant, des de l'ONG obren la participació en la subhasta als alumnes de totes les escoles d'art d'Andorra, així com a tots els artistes tant professionals com amateurs.

La col·laboració dels artistes consisteix a aportar una obra d'art que haurà de ser lliurada a la recepció del Museu Carmen Thyssen de dimarts a dissabte entre les 11 i les 18 hores i el diumenge d'11 a 13 hores. El període de presentació finalitza el 15 d'octubre a les 18 hores. La cap de projectes del museu, Teresa Areny, ha explicat que el tema o concepte de cada obra pot ser lliure o bé inspirat en la mostra actual del museu ('Talents amb denominació d'origen. De Rigalt A Puigdengolas), amb obres de la col·lecció d'art de Crèdit Andorrà o de la col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza. Els quadres no poden superar les mides de 100 cm per 100 cm, i en el cas de les escultures no poden superar els 20 cm de llarg, 20 d'ample i 30 d'alçada.

D'altra banda, el director d'Unicef Andorra, Albert Mora, ha assegurat que des de l'ONG continuen treballant per millorar la situació de la infància a Andorra i arreu del món, i aquesta subhasta se centra en la campanya #RegalaFutur. "En aquesta campanya es posa l'accent en la urgència d'arribar a tots els infants allà on siguin, per millorar el seu futur, ja sigui la seva salut, l'educació o l'alimentació", ha dit.

Des d'Unicef recorden que les donacions fetes a la campanya #RegalaFutur van destinades a pal·liar l'impacte en els infants de catàstrofes naturals mortals, conflictes violents o epidèmies de ràpida propagació. Així, el preu del tiquet per la vetllada és de 60 euros per persona que aniran íntegrament a la campanya. Les places són limitades i les entrades es podran comprar al web www.morabanc.ad/entrades.

stats