Societat 02/10/2019

Unicef inicia la campanya 'Salvar un infant en el punt de mira val molt'

L'ONG posa l'accent en la urgència de protegir els nens i les nenes de països en conflicte

Agència Ana
1 min
Un telèfon mòbil. / ARXIU ANA

Andorra la VellaUnicef Andorra organitza, des d'aquest dimecres i fins al 31 d'octubre, l'acció 'Salvar un infant en el punt de mira val molt', una rifa via SMS en el marc de la campanya anual #InfantsenelPuntdeMira. En aquesta campanya es posa l'accent en la urgència de protegir els nens i les nenes de països en conflicte (des de la República Democràtica del Congo fins a Síria i Iemen) contra tot aquest tipus d'amenaces per a la seva vida, el seu benestar i la seva dignitat.

Des de l'entitat benèfica es recorda que "entre tots podem dir prou a una situació que afecta a prop de 34 milions d'infants". Així, qui ho desitgi només haurà d'enviar un missatge de text mitjançant el seu dispositiu mòbil amb la paraula 'infant' al 606. Cada missatge enviat és una participació per al sorteig d'un forfet de temporada ofert per Grandvalira i d'un val de compra de 300 euros ofert per Pyrénées. El 5 de novembre es coneixerà el guanyador dels premis.

D'altra banda, l'ONG recorda que amb 1 euro es poden potabilitzar 250 litres d'aigua que equivalen a deu dies d'aigua per una persona en situació d'emergència i, amb 14 euros, es pot subministrar el tractament contra la desnutrició a un infant afectat incloent les tres racions necessàries de menjar terapèutic durant 21 dies.

Així doncs, Unicef vol premiar la solidaritat i el suport que rep de la societat andorrana per millorar les condicions dels més petits. Tota la recaptació es destinarà als programes d'emergència humanitària centrats en aquests països que representen les intervencions humanitàries més importants actualment.

stats