Societat 11/12/2023

Un usuari fa viral els robatoris als cotxes andorrans a Barcelona

Un vídeo en què un home alerta sobre l'augment de robatoris de cotxes andorrans a Barcelona ha generat preocupació i s'ha fet viral a les xarxes socials

ARA Andorra
1 min
Matriculació.

Andorra la VellaUn vídeo en què un home alerta sobre l'augment de robatoris de cotxes andorrans a Barcelona ha generat preocupació i s'ha fet viral a les xarxes socials. En el vídeo, l'home adverteix especialment aquells que condueixen vehicles amb matrícula estrangera, en particular andorrana, que estiguin atents a causa del creixent nombre de robatoris.

Segons el seu testimoni, després de parar només mitja hora per dinar, la seva furgoneta va ser objecte de robatori. Els lladres van forçar la tanca, van entrar al vehicle i van endur-se un ordinador de treball, una motxilla amb un portàtil, diners i un cartó de tabac d'Andorra a més de documentació.

L'afectat comenta al vídeo: "Hem parat mitja hora per dinar, en menys de mitja hora ens han entrat a la furgoneta, i bé, s'han carregat la tanca, han entrat a la furgo, ens han tret l'ordinador de treball, una motxilla amb un portàtil, diners, un cartó de tabac d'Andorra". A més, assenyala que ja havien rebut advertiments previs sobre aquesta situació i que "així està Espanya i anirà a pitjor".

stats