Societat 17/06/2022

Els usuaris de l'espai clouen el curs que els ha permès conèixer la història d'Andorra

En total, als tallers i cicles que s'han dut a terme des del gener s'han registrat al voltant de 650 inscripcions

L. G.
1 min
La darrera sessió del curs d'història d'Andorra a L'espai de la Fundació Crèdit Andorrà.

Escaldes-EngordanyEls orígens i la història d'Andorra són cabdals per conèixer les arrels i el recorregut que han portat al país a ser el que és avui dia. És per aquest motiu que els usuaris de L'espai de la Fundació Crèdit Andorrà han participat, des del gener fins aquest divendres, en un curs especialitzat sobre la història del Principat, des dels orígens fins al segle XX. En aquest sentit, el responsable de L'espai, Joan Casas, ha manifestat que la iniciativa ha tingut molt èxit entre els participants, essent un dels cursos amb més afluència.

En referència al balanç global dels tallers i cicles que s'han dut a terme des del gener, ha indicat que han registrat al voltant de 650 inscripcions, una xifra que ha valorat molt positivament, tenint en compte que les activitats es van iniciar amb les restriccions decretades a causa de la irrupció de la pandèmia del coronavirus. Així doncs, entre els tallers amb més participació destaquen el relatiu a la utilització dels telèfons mòbils, els cursos d'anglès i, fins i tot, els de xinès.

Casas ha apuntat que des de L'espai ja estan començant a preparar els tallers de la temporada vinent, que es desenvoluparà entre els mesos de setembre i desembre, en la qual esperen poder mantenir la modalitat presencial dels cursos i incrementar els volums d'aforament. El responsable ha recordat que la iniciativa permet als usuaris aprendre i passar-ho bé al mateix temps, a més de conèixer com funcionen les noves tecnologies i millorar les seves facultats.

stats