Els usuaris de les targetes magna i blava podran demanar els nous abonaments a partir de dijous

Els antics deixaran de funcionar a partir de l'1 d'octubre

El Govern, tal com es va anunciar i seguint els criteris d'unificació de les noves línies de transport regular de viatgers, ha modificat el format físic de les targetes de bus que té adscrites. En concret, aquest fet implica un canvi en l'edició de la targeta magna i blava, que es farà efectiu a partir del 19 de setembre, tal com ha informat aquest dilluns l'executiu mitjançant un comunicat. Per aconseguir el nou abonament, les persones beneficiàries de la targeta magna poden passar a partir d'aquest dijous per les dependències del ministeri d'Afers Socials, Habitatge i Joventut o a la casa pairal o a la llar de jubilats de la seva parròquia. Únicament cal lliurar la targeta antiga per obtenir-ne la nova. Els usuairs de la targeta blava només podran dirigir-se, també des d'aquest dijous, al ministeri d'Afers Socials.

Per facilitar el canvi i fer-ho més còmode pels usuaris, ambdues targetes, l'antiga i la nova, funcionaran conjuntament fins a l' 1 d'octubre, data en què quedarà com a vàlida només la targeta en el seu nou format.

D'altra banda, cal recordar que les persones interessades a sol·licitar una nova targeta magna o blava, en cas d'haver patit una pèrdua o robatori del seu abonament, s'han d'adreçar al Servei de Tràmits del Govern amb una fotografia tipus carnet, el passaport o DNI i el carnet de la CASS.