Societat 29/07/2019

Vallnord millorarà els sistemes de connectivitat

L'objectiu, aconseguir més estabilitat i millor atenció al client

Marc R. Fort
2 min
Agustí García, cap de projectes i Sistemes, Josep Marticella, director General Vallnord - Pal Arinsal i Josep Vilana, director de màrqueting i venda d'empreses. / M. R. F. (ANA)

La MassanaVallnord-Pal Arinsal ha arribat a un acord amb Andorra Telecom per continuar amb la tendència de transformació digital i millorar tots els sistemes referents a la connectivitat de l'estació. A la roda de premsa, celebrada aquest dilluns a la Caubella de Pal, hi han estat presents Agustí García, cap de Projectes i Sistemes; Josep Marticella, director general Vallnord-Pal Arinsal, i Josep Vilana, director de màrqueting i venda d'empreses. Tots tres han coincidit en el fet que l'objectiu principal d'aquest acord recau en "consolidar una xarxa de comunicació que sigui més estable i robusta per poder oferir un servei que permeti la millora de l'atenció envers el client.

Una novetat de la nova xarxa wifi és que serà de caràcter permanent, és a dir, el client només haurà d'emplenar un formulari el primer cop que intenti accedir-hi. Un cop fet aquest pas, la connexió no es perdrà en cap moment encara que els diferents dispositius estiguin en mode de repòs. Aquest factor "representarà una millora qualitativa en l'experiència de l'usuari", ha recalcat Marticella.

Pel que fa a Andorra Telecom, aquest acord els permetrà expandir la seva l'estratègia de serveis personalitzats i adaptats als requeriments de les empreses. Fins ara, l'estació de Vallnord-Pal Arinsal disposava d'un paquet de connexió empresarial que consistia amb dues antenes receptores diferents i independents. La primera d'elles, destinada a les necessitats internes, mentre que la segona era pels usuaris externs. Amb aquesta nova estratègia s'aconseguirà una xarxa de comunicació unificada, més estable i eficaç, i molt més segura per a l'equip i per als clients. Aquesta nova infraestructura, segons ha avançat Marticella, "entrarà en funcionament de cara a la següent temporada d'hivern", fixant com a data desitjada "el 30 de novembre".

stats