Societat 11/01/2019

Valoració satisfactòria de l'aparcament de l'antiga estació d'autobusos

La presidenta de l'Associació de Riberaygua i Travesseres destaca que suposa una nova porta d'entrada a la zona comercial

M. F.
1 min
Un vehicle entrant a l'aparcament de l'antiga estació d'autobusos. / C. G. (ANA)

Andorra la VellaLa presidenta de l’Associació de Riberaygua i Travesseres, Rosa Pascuet, fa una valoració positiva de la posada en funcionament, ara fa tot just un mes, del nou aparcament a l’antiga estació d’autobusos. D’aquesta manera, posa en relleu que es tracta d’una nova entrada a la zona comercial i que en dies que hi ha molta afluència de turistes, com per exemple al Nadal, “s’omple”, amb la qual cosa es demostra la seva utilitat.

“Un altre pàrquing sempre és molt benvingut”, ha manifestat Pascuet, destacant que d’aquesta manera es facilita que les persones puguin estacionar-s’hi i visitar la zona comercial de Riberaygua i Travesseres.

El que els “sap greu” és que finalment aquesta infraestructura s’hagi posat en marxa sense la connexió amb l’aparcament del Parc Central, la qual cosa hauria fet que hi pogués haver “un súper pàrquing” i una “entrada triomfal” a aquesta zona de la parròquia. En això, ha insistit, des de l’associació no hi poden “fer res”, ja que es tracta, ha recordat, d’un acord que hauria d’impulsar el comú d’Andorra la Vella i la propietat de l’aparcament, que és privada.

Cal recordar que aquesta possibilitat de connectar els dos aparcaments era una de les qüestions que des del comú es va analitzar en les converses amb els propietaris del terreny i, de fet, en algunes de les seves declaracions la cònsol major, Conxita Marsol, s’havia mostrat optimista que aquesta possibilitat acabés materialitzant-se, ja que defensava que era la manera de “donar més importància a l’entrada per Riberaygua”. Finalment, però, aquest aparcament ha entrat en funcionament sense que hi hagi aquesta unió amb el del Parc Central, que és comunal.

stats