Societat 04/04/2019

Uns lladres, a punt de caure al buit

En el vehicle hi viatjaven dues persones que acabaven de cometre un furt en un comerç

J. R. Baiges
1 min
El cotxe accidentat a la Massana / ARA ANDORRA

Andorra la VellaUn cotxe amb matrícula francesa ha estat a punt de caure al buit a l’entrada sud de la Massana, ja que la meitat del vehicle ha quedat penjat de la vorera. El conductor, de 37 anys i no resident, ha resultat ferit i quan se li ha practicat la prova d'alcoholèmia ha donat un resultat positiu de 2,14 grams d'alcohol per litre de sang, motiu pel qual ha estat detingut.

Es dona la circumstància que tant el conductor com l'acompanyant havien participat prèviament en un furt que s'havia produït a la Massana i del qual havia estat alertada la policia. Sembla que els dos homes havien sostret tabac per una quantia inferior a 600 euros, motiu pel qual, l'acompanyant, tot just després de l'accident, ha estat acusat d'una contravenció penal de furt i ja ha estat acompanyat a la duana, perquè abandoni el país. En aquest sentit, cal destacar que la detenció del conductor ha estat únicament per haver donat positiu a la prova d'alcoholèmia.

Ha estat quan la patrulla ha arribat al lloc de l'accident que ha vist que les dues persones que ocupaven el vehicle eren les que prèviament havien sostret els cartrons de tabac d'una botiga massanenca.

stats