Societat 07/02/2024

En venda per 14 milions l'hotel pirinenc 'Ós de Civís & Spa'

La superfície total construïda és de 5.050 m² sobre una parcel·la de 46.440 m²

Joel Picón
1 min
Os de Cívis

Andorra la VellaUn hotel de renom, l'Ós de Civís & Spa, prop de la frontera amb Andorra, es posa a la venda per 14 milions d'euros a través d'idealista. Amb més de 50 anys d'història, l'hotel ofereix 48 habitacions en un entorn natural excepcional.

Destaca per les seves instal·lacions de luxe, incloent-hi un restaurant gastronòmic i un balneari complet. La propietat consta de diversos edificis, amb una superfície total construïda de 5.050 m² sobre una parcel·la de 46.440 m². Amb una ubicació privilegiada prop de la frontera amb Andorra, aquesta oportunitat d'inversió ofereix una entrada al sector de l'hospitalitat de luxe en un entorn idíl·lic.

L'hotel ofereix una experiència única amb 48 habitacions, enmig d'un entorn natural que desafia les descripcions convencionals. L'establiment, de tres estrelles, ocupa una superfície total de 5.050 m² construïts, repartits en quatre edificis situats sobre una parcel·la de 46.440 m².

Cal destacar entre les seves instal·lacions, l'hotel disposa d'un restaurant gastronòmic que satisfà els paladars més exigents i d'un spa exclusivament dissenyat, amb piscina climatitzada, sauna seca amb revestiment de sal de l'Himàlaia, bany turc, cabina de gel i altres luxes que prometen una experiència de relax inigualable. Les 48 habitacions, totalment equipades, ofereixen una comoditat i un encant sense igual, mentre que els seus espais comuns, com ara el saló amb llar de foc, irradia elegància i calidesa.

stats