Societat 28/06/2023

Venudes més de 50.000 entrades per l’espectacle FESTA del Cirque du Soleil

S'ha creat en exclusiva per celebrar el seu desè aniversari a Andorra i sota el nom de FESTA

ANA
2 min
Escenari de Festa.

Andorra la VellaFESTA, l’espectacle que el Cirque du Soleil ha creat en exclusiva per celebrar el desè aniversari a Andorra, ja supera les 50.000 entrades venudes. Destaquen especialment les xifres de les representacions en cap de setmana, on ja s’han distribuït el 90% de les localitats.

Tot i que, per primera vegada, tots els tiquets van associats a un seient -eliminant l’opció més econòmica que existia per veure l’espectacle dempeus–, cal destacar que el ritme de venda és proporcionalment superior al de l’any passat en les mateixes dates. Això, sumat a la tendència observada al llarg dels anys que mostra que les vendes s’acceleren a mesura que l’espectacle comença a representar-se, permet pensar que el percentatge de l’ocupació total serà també superior a la de l’any passat.

Les dades inclouen tant les persones que han comprat directament el seu seient a través del web www.visitandorra.com, com també les reservades per part del sector turístic. Així, bona part dels seients de l’espectacle els adquireixen hotels i comerços del país en condicions més favorables, que després ofereixen paquets als seus clients per ampliar la seva estada al Principat.

El Cirque du Soleil té previstes 22 representacions de FESTA. L’espectacle es podrà veure cada dia de dimarts a dissabte a partir de l’1 juliol amb una darrera representació el diumenge 31 de juliol. La proposta exclusiva de la companyia canadenca inclou noves acrobàcies i alguns dels números més destacats dels darrers anys per celebrar el 10è aniversari de la col·laboració amb Andorra. Les entrades individuals oscil·len entre 21 i 29 euros.

Tot a punt per a FESTA

El muntatge de l’espai, inclosa la zona per als artistes, l’escenari i la graderia ja s’han enllestit i únicament queda acabar el muntatge de la zona de restauració. La companyia fa dies que treballa al Principat per preparar l’espectacle in situ i els artistes ja han pogut assajar la posada en escena de FESTA en l’espai.

stats