El jardí vertical, encara un temps per a la seva plenitud

Des de la corporació recorden que es tracta de vegetació i que ha de créixer

Els treballs del jardí vertical que el comú d’Andorra la Vella ha dut a terme a la plaça on s’havia de construir l’edifici The Cloud ja estan finalitzats. Fins fa uns dies a la zona encara hi havia la bastida que s’ha fet servir per fer la instal·lació ja que es volia verificar que tot hagués arrelat correctament, tal com informen des de la corporació comunal.

Des de la corporació recorden que es tracta de vegetació i que per aquest motiu ha de passar un temps perquè ofereixi l’aspecte desitjat, ja que cal tenir en compte que les plantes han de créixer. De fet, des del comú comenten que serà el mateix que ha passat amb el llac del Parc Central, que transcorreguts uns mesos és quan es mostra la manera per a la qual ha estat concebut.

Cal destacar que la decisió de fer un jardí vertical a la paret on hi havia les lletres que posaven ‘ Andorra’ va sorgir arran del fet que la corporació comunal no estava satisfeta amb la imatge que donava. En la sessió de consell de comú celebrat a principis del mes de maig es va decidir fer una ampliació de contracte i que les empreses que ja estaven fent la remodelació i embelliment dels carrers de la Borda, Prat Primer, Sant Salvador i Bonaventura Riberaygua procedissin a la instal·lació d’aquest jardí vertical. El cost que han tingut els treballs és de 69.000 euros.