Societat 01/12/2023

(VÍDEO) | Ferrariman afirma que no acudirà al judici pendent el dilluns vinent

El conegut empresari Ferrariman assegura que es troba prenent unes vacances, sosté que tem ser detingut si torna a Andorra

ARA Andorra
1 min
Imatge de Ferrariman

Andorra la VellaEnmig de la polèmica generada per la seva sobtosa marxa d’Andorra, Ferrariman, figura coneguda en les xarxes socials, ha anunciat que no assistirà als judicis pendents i ha decidit posposar el seu retorn al país a causa de temors personals.

La decisió de Ferrariman es va donar a conèixer a través d’un vídeo viral en el qual expressa la seva creença que és perseguit per la policia i la justícia, argumentant que certs alts mandataris desitgen empresonar-ho, privant-ho de la seva llibertat.

Encara que l'influencer assegura que es troba prenent unes vacances, sosté que tem ser detingut si torna a Andorra. Al vídeo, Ferrariman comparteix la seva percepció que la seva sortida del país es deu a un presumpte intent de protegir-se d’accions legals que considera injustes.

La notícia ha generat debat en les xarxes socials, com opinions dividides sobre la veracitat de les preocupacions expressades per Ferrariman i la naturalesa de la seva absència. Mentre alguns mostren simpatia i suport, uns altres qüestionen la validesa de les seves afirmacions i exigeixen que acudeixi a la Batllia encara que Caballol creu que seria “una trampa”.

stats