Societat 13/11/2022

El vídeo que recomana anar a treballar de temporer a Andorra si no tens estudis i que ja porta més d'1,6 milions de visites

El Principat difícilment podrà garantir unes condicions dignes per tots els que arriben

ARA Andorra
1 min
Un influencer explica a la seva audiència els avantatges de treballar a Andorra.

Andorra la VellaAquestes últimes setmanes s'està estenent al Principat la sensació que aquesta temporada hi ha un cert descontrol pel que fa a l'arribada de temporers al país. Govern va comunicar que hi hauria 5.000 cups de treball, i això ho han recollit molts influencers especialitzats d'Amèrica Llatina per informar la seva audiència sobre els avantatges d'anar a Andorra a treballar i fer calés a la temporada d'hivern. El que la majoria no concreten, és que aquests cups existiran o no depenent de la demanda de treballadors que tinguin les empreses, i que no té per què complir-se.

Resulta impactant que aquest vídeo en concret, realitzat per 'Yo Me Animo!', que és un youtuber dedicat als viatges, les visualitzacions superen ja el milió i mig, i que ha estat compartit més de 20.000 vegades. Són aquest tipus de publicacions que, juntament amb l'anunci de Govern, estan augmentant la pressió al Principat per assumir l'arribada massiva de temporers.

stats