El vídeo més viral del cònsol menor de la Massana

L'entrevista que va concedir als World Ski Awards 2017 ja és tot un èxit a les xarxes

El passat mes de novembre, els responsables de Vallnord van recollir, per quart any consecutiu, el guardó de millor estació d'esquí d'Andorra a la gala dels World Ski Awards 2017. La cerimònia va tenir lloc a la ciutat austríaca de Kitzbühel el passat 18 de novembre, i s'hi van desplaçar els codirectors de l'estació, Josep Marticella i Xabier Ajona, així com el cònsol major d'Ordino i el cònsol menor de la Massana.

L'entrevista que va concedir el representant de la Massana, Raül Ferré, als reporters de l'organització, s'ha tornat viral a les xarxes. Amb més de 4.500 visualitzacions, es tracta –de llarg– del vídeo més vist de tots els que els World Ski Awards han publicat sobre la gala de l'any passat. Cal assenyalar que el vídeo publicat a Youtube es titula erròniament Josep Marticella, quan en realitat el protagonista és Raül Ferré.

Ferré, inicialment acompanyat pel cònsol ordinenc, Josep Àngel Mortés, mostra la seva alegria per haver rebut el premi ballant al ritme de la música, i assegura que està molt content perquè és la quarta vegada que Vallnord rep el guardó. L'èxit del vídeo també ha fet que circulin per les xarxes muntatges musicals i gifs animats versionant el moment.