Societat 12/11/2021

La VIII Viquimarató de la Llengua Catalana se centra en la música en català

La iniciativa s'ha celebrat aquesta setmana

ANA
1 min
El cartell de la VIII Viquimarató de la Llengua Catalana.

Andorra la VellaLa VIII Viquimarató de la Llengua Catalana, que s'ha celebrat al llarg d'aquesta setmana, ha treballat la música en català. La iniciativa està organitzada per la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Amical Wikimedia en coordinació amb el ministeri de Cultura i Esports del Govern d’Andorra i altres òrgans encarregats de la política lingüística als territoris de parla catalana.

De la mateixa manera que es va du a terme l'edició passada, s’ha comptat amb la implicació dels set territoris: l’Alguer, Andorra, Catalunya, la Catalunya del Nord, la Franja de Ponent, les Illes Balears i el País Valencià. En aquest sentit, els governs andorrà, aragonès, balear, català i valencià, a més de la Casa de la Generalitat de Catalunya a Perpinyà i la Delegació del Govern a Itàlia a l'Alguer, han treballat per implicar el màxim d'entitats, associacions i persones en aquesta activitat.

La Viquimarató de la Llengua Catalana és una activitat programada anualment en la qual participen voluntaris d’arreu amb l'objectiu d'ampliar els continguts en llengua catalana a la Viquipèdia amb referències fiables.

stats