Societat 23/01/2024

Una vintena d'empresaris del país aniran a Lisboa per analitzar possibilitats d'inversió

Marsol ha avançat que hi prendran part més d’una vintena d’empresaris del país que “tindran la possibilitat d’analitzar sobre el terreny les oportunitats d’inversió"

ARA Andorra
1 min
La ministra, Conxita Marsol, i l'equip i empresaris

Andorra la VellaLa ministra de Presidència, Economia, Habitatge i Treball, i presidenta d’Andorra Business, Conxita Marsol, ha presentat aquest dimarts 23 de gener la missió empresarial que se celebrarà a Lisboa del 30 de gener a l’1 de febrer. Marsol ha avançat que hi prendran part més d’una vintena d’empresaris del país que “tindran la possibilitat d’analitzar sobre el terreny les oportunitats d’inversió i comercials que ofereix actualment Portugal. Paral·lelament també podran potenciar la internacionalització dels seus negocis en aquest país gràcies a l’agenda individualitzada que s’ha treballat”.

La missió és organitzada per Andorra Business, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç Indústria i Serveis, i les empreses andorranes també gaudiran d’un programa grupal de visites a entitats i espais empresarials. L’esdeveniment s’inscriu en el marc de les bones relacions bilaterals existents entre ambdós països. La ministra conjuntament amb la directora d’Andorra Business, Judit Hidalgo, també han informat dels diferents programes, serveis i subvencions empresarials que ofereix l’entitat.

stats